skip to Main Content

€ 150,- korting op multifocale glazen

Bent u toe aan een nieuwe multifocale bril? Dan hebben wij een bijzonder aanbod voor u! Onze brillenglazen producent HOYA introduceert namelijk LifeStyle 3; multifocale glazen die het leven van een brildrager aanzienlijk veraangenamen.

Andere levensstijl, ander type glas
Dé gemiddelde brildrager bestaat niet, laat staan dat er sprake zou kunnen zijn van één soort multifocaal glas. LifeStyle 3 speelt hier op in. Ze zijn er namelijk in drie designs die precies aansluiten bij de eisen die een bepaalde levensstijl stelt aan het gezichtsvermogen. Een heel verschil ten opzichte van traditionele multifocale brillenglazen, waar de keuze beperkt is tot één design.

INTRODUCTIEAANBIEDING
€ 150,- KORTING
bij een complete bril met LifeStyle 3 multifocale glazen

Lifestyle 3 Indoor

LifeStyle 3 Indoor
Multifocale glazen met de nadruk op dichtbij kijken. Ideaal voor als u veel tijd binnen doorbrengt, veel op kantoor werkt, vaak uw mobiele apparaten gebruikt en veel leest.

Lifestyle 3 Urban

LifeStyle 3 Urban
Multifocale glazen met evenveel nadruk op alle zichtzones. Speciaal voor als u altijd in beweging bent, maar ook van lezen houdt en regelmatig uw mobiele apparaten gebruikt.

Lifestyle 3 Outdoor

LifeStyle 3 Outdoor
Multifocale glazen met een primaire focus op veraf kijken. De beste keuze voor als u veel tijd buiten doorbrengt en vaak achter het stuur zit. Lezen is niet uw favoriete bezigheid.

Back To Top
Close search
Zoeken