skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

Een bril draagt u dagelijks en bepaalt dus voor een groot deel uw uitstraling en uiterlijk. Kies daarom een montuur dat bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Carriere Optiek heeft zijn collectie brillen met veel zorg en aandacht samengesteld. Mooie merkmonturen, gemaakt van hoogwaardige materialen in een goede mix van klassieke monturen, hedendaagse trends, exclusieve designmonturen en stijlvolle monturen van modeontwerpers. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar exclusieve merken die u niet op elke hoek van de straat tegenkomt.

Wij voorzien u graag van een deskundig advies om het montuur te vinden dat bij ú past.

Service

Vanzelfsprekend verwacht u van een bril ook kwaliteit. Voordat we besluiten om een nieuw merk in de collectie op te nemen kijken we naar de gebruikte materialen, de afwerking en degelijkheid. U kunt er van op aan dat we pas inkopen als we overtuigd zijn van een uitstekend product. We garanderen u dan ook jarenlang plezier van uw aankoop. En mocht er iets aan uw bril mankeren dan verhelpen wij dat snel en vakkundig.

Etnia Barcelona
Etnia Barcelona
Iyoko Inyake
Persol
Etnia Barcelona
Fleye
Prada
Oakley

Onze merken

Cazal
Etnia Barcelona
Face a Face
Feb31st
Fleye
Helly Hansen
Jos Eyewear
Joshi Eyewear
Kinto
Lunor

Mykita
Oakley
Öga
Penn&Ink
Persol
Prada
Ray-Ban
Silhouette
Tom Ford
Wissing

Zonnebrillen

Zonnebrillen

Zonnebrillen worden gebruikt tegen het ongemak van fel licht en als bescherming tegen zonlicht. Bij Carriere Optiek vindt u een uitgebreide collectie zonnebrillen volgens de laatste modetrends.

Meer informatie over zonnebrillen

Sportbrillen

Sportbrillen

Voor sportbrillen op sterkte zijn er oneindig veel mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld sportbrillen voor wielrennen, zwemmen, golfen en roeien. Carriere Optiek heeft zich gespecialiseerd in sportbrillen op sterkte.

Meer informatie over sportbrillen

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Onze collectie kinderbrillen is hip en eigentijds. Het verschil zit hem in de constructie. Een kind moet met een bril kunnen spelen en ravotten. De bril moet dus tegen een stootje kunnen.

Meer informatie over kinderbrillen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken