skip to Main Content

De keuze van de juiste type brillenglazen vraagt de nodige aandacht en vakkundige hulp. U wilt tenslotte elke dag plezier hebben van uw bril. Carriere Optiek geeft uw graag een goede voorlichting. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Voor elke correctie een oplossing

Bij de keuze van een glas zou de eerste vraag moeten zijn voor welk doel het glas gebruikt gaat worden. Is het glas alleen nodig om bijvoorbeeld auto te rijden of lezen of zijn er meerdere specifieke behoeften? Is het glas nodig om zowel dichtbij als veraf te kunnen kijken of wilt u een glas waarmee u op
alle afstanden scherp kan zien zonder enige belemmering?

Carriere Optiek adviseert brillenglazen van HOYA, één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Met HOYA bieden wij brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen. Aansluitend op onze manier van werken onderscheid HOYA zich in dienstverlening en het aanbieden van de meest innovatieve producten. Zo is bijvoorbeeld de Hi-Vision LongLife coating van HOYA  ‘s werelds hardste coating voor brillenglazen.

VisuReal, brilaanpassing met moderne meettechnieken

brillenglazenDe manier waarop brillenglazen in het montuur worden geplaatst is bepalend voor het kijkresultaat. Het gebruik van het visuReal video centreersysteem stelt ons in staat de brillenglazen met de hoogste precisie in uw montuur te monteren. Deze nauwkeurigheid is doorslaggevend voor het kijkcomfort. Zo worden hoofdpijn en vermoeidheid, vaak veroorzaakt door onzorgvuldig geplaatste brillenglazen, voorkomen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MAAK EEN AFSPRAAK
ZORGVERGOEDING BEKIJKEN

Meer informatie of advies nodig ?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

  • Oogzorg en oogmode in Weesp
  • Specialist in sportbrillen op sterkte
hoya glazen
1 uur service bril

1-uur service

uw bril binnen een uur klaar

Carriere Optiek heeft dunne, enkelvoudige kwaliteitsglazen
van HOYA direct op voorraad. Deze glazen zijn geschikt voor
alle soorten monturen. Dus heeft u een ongelukje met uw bril
gehad of wilt u gewoon snel een andere bril?
Uw nieuwe bril is binnen een uur klaar!

Enkelvoudige Glazen

Enkelvoudige glazen

Carriere Optiek biedt een ruime keuze aan enkelvoudige brillenglazen, zowel in kunststof als in mineraal. Van de meer standaard ontwerpen tot zeer geavanceerde ontwerpen.

Lees meer over enkelvoudige glazen

Bifocale Glazen

Bifocale glazen

Bifocale glazen zijn brillenglazen die bestaan uit twee delen, een deel voor veraf en een kleiner deel onderin het glas voor het lezen. Dit leesgedeelte is te herkennen aan het halve maantje.

Lees meer over bifocale glazen

Multifocale Glazen

Multifocale glazen

Multifocale glazen geven een perfect zicht op alle afstanden. Omdat de sterktes in het glas in elkaar overlopen ervaart u geen hinderlijke overgangen meer bij het kijken van dichtbij naar veraf.

Lees meer over multifocale glazen

Computer/kantoorglazen

Computer/kantoorglazen

Deze brillenglazen zijn ontworpen voor zogenaamde ‘indoor’ activiteiten zoals kantoor-, computer- en leeswerk. Maar ook voor bepaalde hobby’s, zoals kaarten, klussen en schilderen.

Lees meer over computer en kantoorglazen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken