skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

De keuze van de juiste type brillenglazen vraagt de nodige aandacht en vakkundige hulp. U wilt tenslotte elke dag plezier hebben van uw bril. Carriere Optiek geeft u graag een goede voorlichting. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Voor elke correctie een oplossing

Bij de keuze van een glas zou de eerste vraag moeten zijn voor welk doel het glas gebruikt gaat worden. Is het glas alleen nodig om bijvoorbeeld auto te rijden of lezen of zijn er meerdere specifieke behoeften? Is het glas nodig om zowel dichtbij als veraf te kunnen kijken of wilt u een glas waarmee u op alle afstanden scherp kan zien zonder enige belemmering?

Carriere Optiek adviseert brillenglazen van HOYA, één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Met HOYA bieden wij brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen. Aansluitend op onze manier van werken onderscheid HOYA zich in dienstverlening en het aanbieden van de meest innovatieve producten. Zo is bijvoorbeeld de Hi-Vision LongLife coating van HOYA ’s werelds hardste coating voor brillenglazen.

VisuReal

VisuReal is een brilaanpassing met moderne meettechnieken. De manier waarop brillenglazen in het montuur worden geplaatst is bepalend voor het kijkresultaat. Het gebruik van het VisuReal video centreersysteem stelt ons in staat de brillenglazen met de hoogste precisie in uw montuur te monteren. Deze nauwkeurigheid is doorslaggevend voor het kijkcomfort. Zo worden hoofdpijn en vermoeidheid, vaak veroorzaakt door onzorgvuldig geplaatste brillenglazen, voorkomen.

1-uur service

uw bril binnen een uur klaar

Carriere Optiek heeft dunne, enkelvoudige kwaliteitsglazen van HOYA direct op voorraad. Deze glazen zijn geschikt voor alle soorten monturen. Dus heeft u een ongelukje met uw bril gehad of wilt u gewoon snel een andere bril? Uw nieuwe bril is binnen een uur klaar!

Back To Top