skip to Main Content

computerglazen kantoorglazenHoyalux iD WorkStyle brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor, computerwerk en bepaalde hobby’s, zoals kaarten, klussen en schilderen. Ze corrigeren uw ogen niet alleen op korte afstand, maar bieden een dieper en breder kijkbereik.  U hoeft minder corrigerende hoofdbewegingen te maken, zodat u veel prettiger kijkt met deze glazen.

Terwijl u met de computer werkt, maken uw ogen continu bewegingen tussen het beeldscherm, het toetsenbord, documenten en collega’s. Met de verkeerde brillenglazen kan kijken vermoeiend zijn, omdat u onbewust een onnatuurlijke houding aanneemt om  alles toch goed te kunnen zien. Dat kan leiden tot nekklachten en hoofdpijn.

Multifocale glazen zorgen voor een ononderbroken zicht van dichtbij tot veraf, maar het zicht op middellange afstand (toetsenbord  en beeldscherm) is relatief smal. Een leesbril is ook geen ideale oplossing, omdat deze alleen op een korte leesafstand van zo’n 40 centimeter scherp zicht biedt.

Afhankelijk van uw wensen bieden wij u verschillende type Hoyalux iD Workstyle glazen, namelijk:

Space: scherp en comfortabel zicht op het beeldscherm met een vertezicht tot 6 meter.

Screen: scherp breedte- en dieptezicht van nabij tot 2 meter.

Close: breed gezichtsveld nabij met een dieptezicht tot 1 meter.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MAAK EEN AFSPRAAK
ZORGVERGOEDING BEKIJKEN

Meer informatie of advies nodig ?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

  • Oogzorg en oogmode in Weesp
  • Specialist in sportbrillen op sterkte
hoya glazen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken