skip to Main Content

U kunt bij Carriere Optiek terecht voor alle soorten contactlenzen. Ieder mens is uniek en dus ook ieder oog is anders. Doordat contactlenzen steeds geavanceerder worden, krijgen ze ook meer kwaliteiten en comfort. Hierdoor kan tegenwoordig vrijwel iedere afwijking succesvol met contactlenzen worden gecorrigeerd. Onze contactlensspecialist en optometrist infomeren u graag over de mogelijkheden van contactlenzen dragen.

Wat zijn voor mij de beste contactlenzen?

Contactlenzen zijn er in allerlei soorten, maten, uitvoeringen en vervangingssystemen. Welke lens voor u het meest geschikt is hangt af van de vorm van uw oog, de benodigde correctie, persoonlijke omstandigheden zoals werk en hobby, wensen en verwachtingen. Het is onze taak om na een uitgebreid onderzoek van uw ogen een advies te geven welke lens voor u de meest geschikte is.

Lees meer over het starten met contactlenzen.

Zachte Lenzen

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn de meest populaire contactlenzen. Ze zijn gemaakt van soepel materiaal waardoor de lens zich direct aan de vorm van je oogbol aanpast.

Lees meer over zachte lenzen

Harde Lenzen

Harde lenzen

Harde lenzen, ook wel vormstabiele lenzen genoemd, geven het scherpste zicht. De huidige generatie harde lenzen zijn zeer comfortabel.

Lees meer over harde lenzen

Nachtlenzen

Nachtlenzen

Nachtlenzen zijn speciale lenzen die ‘s nachts gedragen worden. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen uw ogen. Overdag ziet u zonder lenzen de hele dag scherp.

Lees meer over nachtlenzen

Medische Lenzen

Medische lenzen

Medische lenzen worden op medische indicatie door de oogarts voorgeschreven. Sommige afwijkingen van het oog vragen om een specifieke lens.

Lees meer over deze lenzen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken