skip to Main Content

Eye Care CosmeticsDe producten van Eye Care Cosmetics zijn speciaal ontwikkeld voor contactlensdragers en mensen met een gevoelige huid. De producten staan bekend om hun hoge tolerantie en goede cosmetische eigenschappen.

De producten zijn vrij van parabenen, nikkel, SLS, zware metalen, organische kleurstoffen, kobalt, karmine, formaldehyde, tolueen, colofonium, aceton, lanoline en retinol. Alle producten van Eye Care Cosmetics zijn gedocumenteerd, dit betekent dat alle bestanddelen op de verpakking staan. Daarnaast zijn ook bijvoorbeeld de borsteltjes van de mascara vrij van nikkel.

Hieronder vind u de producten die bij Carriere Optiek te koop zijn. Heeft u interesse of wilt u een product bestellen, stuur ons een email of bel (0294) 41 44 01. Na uw bestelling sturen wij u de factuur inclusief de verzendkosten per email. Na betaling van uw product sturen wij het product naar u op.

MAAK EEN AFSPRAAK
ZORGVERGOEDING BEKIJKEN

Wilt u producten bestellen?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

Bevatten de producten nikkel?
Nee, alle producten van Eye Care Cosmetics zijn nikkelvrij, wat betekent dat het niet toegevoegd is aan de formule. Helaas kunnen er toch kleine sporen aanwezig zijn. De ervaring leert dat het beter is bruine en grijze tinten te vermijden als u extreem gevoelig bent voor nikkel. In verband met contact allergieën zijn de borsteltjes van de mascara nikkelvrij.

Bevatten de producten peruaanse balsum, lanoline of kobalt?
Nee

Zijn de producten getest op dieren?
Nee

Kunnen contactlensgebruikers Eye Care Cosmetics gebruiken?
Ja, deze make-up is speciaal ontwikkelt voor mensen met contactlenzen. Alleen de automatic eyeliner is niet aan te raden in combinatie met contactlenzen, omdat deze vlekken kan geven op de lens.

Zijn de mascara’s waterproof?
Nee, want waterproof mascara bevatten veel was. De was in de waterproof mascara kan de poriën en talgklieren bij de wortel van de wimpers kunnen verstoppen. Deze kliertjes produceren vetten voor de traanfilm van het oog. Een goede traanfilm is belangrijk voor het comfortabel dragen van lenzen en voorkomt gevoelige en droge ogen. Ook zijn waterproof mascara’s moeilijk te verwijderen wat invloed heeft op de hygiëne in de oogregio.

Hoe lang zijn de producten houdbaar na openen?
Op het product staat een tekentje van een geopende pot met een cijfer. Dit geeft het aantal maanden aan dat het product na openen houdbaar is.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken