skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

Harde contactlenzen worden tegenwoordig vormstabiele lenzen genoemd. Ze zijn gemaakt van vormvast materiaal en door de vele ontwikkelingen laten harde contactlenzen tegenwoordig ook veel zuurstof door. Dit laatste komt ten goede aan de gezondheid van het oog. De huidige generatie harde lenzen zijn zeer comfortabel. Hoewel u in het begin eerst even aan dit type lenzen moet wennen, zult u al snel vergeten dat u de lenzen draagt.

Een rede voor de keuze van een harde contactlens is de correctiemogelijkheid. In veel gevallen is de maximale correctie beter te maken met een harde lens. Voor cilindrische afwijkingen en onregelmatige oogoppervlakken is een harde contactlens in principe de eerste keus.

Harde lenzen zijn gemakkelijk in het onderhoud. De contactlenzen gaan gemiddeld twee jaar mee. De lenzen moeten dan vaak worden vervangen, omdat de lenzen bekrast zijn, minder goed bevochtigen of minder comfortabel gaan zitten. Ook kan het zijn dat de lenssterkte moet worden aangepast. Door de lange levensduur van harde lenzen zijn deze op de langere termijn goedkoper dan zachte lenzen.

harde contactlenzen

Comfortplan

Carriere Optiek heeft het Comfortplan Basis en het Comfortplan Peroxide voor harde lenzen. Naast de aanschaf van uw lenzen betaald u eenmalig een vast bedrag en daarvoor krijgt u gedurende 2 jaar:

• contactlensvloeistof, afhankelijk van het plan een peroxide vloeistof of één van de basisvloeistoffen
• periodieke lenscontroles (1 x per half jaar)
• beperkt eigen risico bij breuk en verlies van een lens
• geen kosten voor heraanpassingen
• 10% korting op aanvullende vloeistoffen
• 10% korting op een reservebril
• 10% korting op een zonnebril

Comfortplan Basis per 2 jaar   € 115,-
Comfortplan Peroxide per 2 jaar   € 290,-

Als u geen gebruik wilt maken van het Comfortplan of u bent geen klant en wilt een keer uw lenzen laten controleren dan betaald u voor een lenscontrole € 24,50.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top