skip to Main Content

Carriere Optiek heeft een uitgebreide collectie kinderbrillen met een hippe en stoere uitstraling. We hebben modellen die zijn afgeleid van de volwassen collectie, maar ook brillen in leuke kleuren of juist brillen die niet opvallen. Omdat een kind met een bril moet kunnen spelen en ravotten, moet de bril tegen een stootje kunnen. Het montuur moet dus sterk zijn, maar toch flexibel. Hierbij is bij de constructie van een kinderbril rekening mee gehouden.

Gratis glazen

Bij aanschaf van een kinderbril krijgt u de glazen gratis. Dit betreft een basisglas in een standaard dikte. Bij hogere sterktes kan het soms mooier zijn om een dunner glas te kiezen. In dat geval betaald u een meerprijs.

Kunststofglas en ontspiegeling

In een kinderbil wordt nooit mineraalglas toegepast maar kunststof. Kunststof is niet alleen lichter, maar ook praktisch onbreekbaar en dus veel veiliger. Op de brillenglazen kan een ontspiegeling worden aangebracht. De glazen zijn hierdoor helderder, omdat het licht dat normaal weerspiegelt nu wordt doorgelaten. Voor uw kind kijken de glazen dus rustiger en u krijgt beter oogcontact met uw kind. Voor de ontspiegeling betaald u een meerprijs van €30,-.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MAAK EEN AFSPRAAK
ZORGVERGOEDING BEKIJKEN

Meer informatie of advies nodig ?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

  • Gerenommeerde optiekspecialist in Weesp
  • Kwaliteit en mode met advies op maat
  • Specialist in sportbrillen op sterkte
Bbig
Esprit
Ray-ban
Ray-ban
Cebe
Etnia
Ray-ban

Onze merken

BBig
Cébé
Esprit
Etnia Barcelona
Ray-Ban
Vingino

zwemoordoppen
Zwemoordoppen

Kinderen kunnen met zwemmen last krijgen van oorproblemen. Zwemoordoppen sluiten het oor af, waardoor er geen water in het oor komt. Ook voor kinderen maken wij zwemoordoppen op maat. De kosten van een set zwemoordoppen zijn € 25,-.

Lees meer over zwemoordoppen voor kinderen.

kinderbrillen
Kinderzonnebrillen

Als uw kind buiten speelt, op het strand is of tijdens de wintersport worden de ogen blootgesteld aan UV-stralingen. Bij Carriere Optiek hebben we diverse kinderzonnebrillen voor kinderen vanaf ongeveer 3 maanden oud. Een leuke kinderzonnebril heeft u al vanaf € 30,-. De zonnebrillen kunnen ook met glazen op sterkte gemaakt worden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken