skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

Carriere Optiek heeft een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen voor kinderen met een hippe en stoere uitstraling. We hebben modellen die zijn afgeleid van de volwassen collectie, maar ook brillen in leuke kleuren of juist brillen die niet opvallen. Omdat een kind met een bril moet kunnen spelen en ravotten, moet de bril tegen een stootje kunnen. Het montuur moet dus sterk zijn, maar toch flexibel. Hierbij is bij de constructie van een kinderbril rekening mee gehouden.

Gratis glazen

Bij aanschaf van een kinderbril krijgt u de basisglazen gratis. Dit betreft glazen zonder ontspiegeling in een standaard dikte. Bij hogere sterktes kan het soms mooier zijn om een dunner glas te kiezen. In dat geval betaalt u daarvoor een meerprijs.

Met een ontspiegeling op de glazen worden de glazen helderder, omdat het licht dat normaal weerspiegelt nu wordt doorgelaten. Voor uw kind kijken de glazen dus rustiger en u krijgt beter oogcontact met uw kind. Voor een ontspiegeling betaalt u een meerprijs van €20,- per glas.

Onze merken

Back To Top