skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

Laat de ogen van je kind checken

 

Heeft jouw kind de afgelopen periode vanwege de coronacrisis ook meer gebruikgemaakt van een laptop, tablet of telefoon? Dan is dit een goed moment om zijn of haar ogen te laten checken.

Gezonde kinderogen zijn belangrijk
Dichtbij kijken op schermen, minder buiten zijn, erfelijkheid: het zijn allemaal oorzaken van bijziendheid. En wanneer bijziendheid op jonge leeftijd blijft toenemen, loopt je kind een groter risico om later slechtziend te worden. Een bril helpt alleen om nu goed te zien, maar voorkomt op de lange termijn niet dat (kinder)ogen verder achteruitgaan. Zorg daarom nú voor hun ogen. Dat kan namelijk heel makkelijk.

Kijk Verder OogCheckWeken
Kom ook langs voor de Kijk Verder Oogcheck. Dat is een oogcheck voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar, uitgevoerd door onze specialisten. Veel ouders met hun kinderen gingen jullie al voor. Jullie kunnen gewoon even binnenlopen. Dan geven we tips voor gezonde ogen en – als het nodig blijkt – advies over producten die bijziendheid remmen.

Komen jullie ook langs tussen 1 en 31 oktober 2020? Dan krijgt je kind een leuk spel om samen te spelen. Wees snel, want op=op!

Kijk voor meer informatie op www.ikkijkverder.nl

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen