skip to Main Content

multifocale glazenMultifocale glazen zijn brillenglazen waarmee u niet alleen veraf en dichtbij, maar ook op alle tussenliggende afstanden goed kan zien. Multifocale glazen kenmerken zich door een van boven naar beneden geleidelijk toenemende sterkte, de overgangszone. De kwaliteit van de overgangszone bepaalt de kwaliteit van zien en kijkcomfort.

Persoonlijke brillenglazen: Hoyalux iD MyStyle V+

Hoyalux iD MyStyle V+ multifocale brillenglazen hebben het breedste gezichtsveld wat mogelijk is. Een 100% maatwerk brillenglas, exact afgestemd op uw ogen en uw manier van leven. Met behulp van ons VisuReal video-centreersysteem wordt exact de positie van het glas in het montuur bepaald. Daarnaast geeft u prioriteiten aan in de activiteiten die u vaak onderneemt, zoals bijvoorbeeld autorijden, computerwerk en sporten.
Op basis van deze keuze, de oogmeting en de vorm en draagwijze van uw montuur wordt het persoonlijke multifocale brillenglas ontworpen en exclusief voor uw ogen op maat gemaakt. Hierdoor is het glas afgestemd op uw persoonlijke manier van kijken. Dit innovatieve concept maakt van ieder Hoyalux iD MyStyle V+ glas een uniek glas.

Gewenningsgarantie

Kunt u binnen drie maanden niet wennen aan uw nieuwe multifocale glazen dan krijgt u bij Carriere Optiek garantie. Wij bieden u dan een passende oplossing in de vorm van bijvoorbeeld een bifocaal glas of een enkelvoudig lees- en verteglas.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MAAK EEN AFSPRAAK
ZORGVERGOEDING BEKIJKEN

Meer informatie of advies nodig ?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

  • Gerenommeerde optiekspecialist in Weesp
  • Kwaliteit en mode met advies op maat
  • Specialist in sportbrillen op sterkte
hoya glazen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken