skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

Nachtlenzen actie: Ray-Ban cadeau t.w.v. 139,-

Herken jij jezelf in één of meerder van deze punten?

• Je bent bijziend (min-sterkte), maar vindt een bril, leesbril of contactlenzen overdag onhandig
• Vrijheid in sport en beweging is belangrijk
• Je draagt al contactlenzen, maar hebt comfortproblemen
• Je kan geen lenzen dragen in het hooikoortsseizoen

DreamLite nachtlenzen

DreamLite nachtlenzen zorgen voor vrijheid, comfort en scherp zicht. En dat terwijl je slaapt! Hoe het werkt? Je doet deze speciale – voor jou op maat gemaakte – lenzen ’s nachts in voor het slapengaan. DreamLite nachtlenzen werken als een soort beugel: ze corrigeren je oogfout gedurende de nacht. Word wakker, doe je lenzen uit en zie scherp. De hele dag zonder een bril of contactlenzen. Ideaal!

Voor wie?

DreamLite nachtlenzen zijn geschikt voor mensen met een sterkte tussen de -0,75D tot -5,00D. Uniek is dat deze nachtlenzen ook in een multifocale variant (t/m +1,50D) beschikbaar zijn: DreamLite Zoom. Zeg maar dag tegen die leesbril!

Vraag het ons

Benieuwd of DreamLite nachtlenzen ook iets voor jou zijn? Kom naar de winkel en vraag het onze specialisten. Zij helpen je graag verder! Wilt je meer lezen over nachtlenzen kijk dan hier.

Oktober en november DreamLite maanden

Van 1 oktober t/m 30 november zijn het DreamLite maanden bij Carriere Optiek. Start jij in deze periode met DreamLite nachtlenzen dan krijg je een Ray-Ban zonnebril t.w.v. €139,- cadeau!*

* Vraag naar de voorwaarden

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen