skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

De oogmeting wordt bij Carriere Optiek uitsluitend door gediplomeerde opticiens of optometrist uitgevoerd. Met de oogmeting bepalen wij met behulp van geavanceerde apparatuur de benodigde sterkte voor het kijken en de samenwerking van de ogen. Op basis van deze gegevens kan wij de juiste bril of contactlenzen voor u aanmeten.

Het is verstandig om regelmatig een oogmeting te laten doen. Geen of een verkeerde correctie kan veel ongemak veroorzaken. Wij raden aan u ogen eens in de 2 à 3 jaar te laten meten of als u klachten ervaart bent u natuurlijk eerder welkom. Wilt u uw ogen een keer laten meten, loop gerust eens bij ons binnen. U kunt ook een afspraak maken voor een oogmeting via de online agenda of bel (0294) 41 44 01.

Oogdruk

Wij raden aan om vanaf uw veertigste regelmatig u oogdruk te laten controleren. Zeker als u iemand in de familie heeft met glaucoom, is dit aan te raden. Glaucoom is een ziekte aan het oog waarbij schade aan de oogzenuw ontstaat, wat kan leiden tot uitval van het gezichtsveld. Een te hoge oogdruk is de belangrijkste risicofactor voor het ontstaan van glaucoom.

Carriere Optiek is partner van Oogziekenhuis Zonnestraal. Hierdoor kunnen wij rekenen op professionele ondersteuning en kunnen onze klanten snel bij een oogarts terecht. Mocht er door ons een aandoening aan uw ogen worden geconstateerd waarvoor verder onderzoek nodig is zoals cataract (staar) of glaucoom dan kunnen wij u doorverwijzen naar de huisarts of medisch specialist bij Oogziekenhuis Zonnestraal.

oogziekenhuis zonnestraal
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MAAK EEN AFSPRAAK

Meer informatie of advies nodig ?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

  • Gerenommeerde optiekspecialist in Weesp
  • Kwaliteit en mode met advies op maat
  • Specialist in sportbrillen op sterkte
Optometrisch Onderzoek

Optometrisch onderzoek

Bij een optometrisch onderzoek wordt naast de oogmeting ook de gezondheid van uw ogen beoordeeld.

Lees meer over optometrisch onderzoek

Fixatie disparatie meting

Fixatie disparatie meting

Met de fixatie disparatie meting kunnen afwijkingen in de samenwerking tussen de ogen zichtbaar worden gemaakt.

Lees meer over fixatie disparatie

Droge ogen onderzoek

Droge ogen onderzoek

Door middel van een zogenaamd spleetlamp onderzoek kunnen wij uw traanfilm beoordelen.

Lees meer over droge ogen onderzoek

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken