skip to Main Content

Oogzorg is belangrijk, want op uw ogen moet u zuinig zijn. Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Geen of een verkeerde correctie kan erg veel ongemak veroorzaken. Zo kan een kleine afwijking al klachten veroorzaken, zoals hoofdpijn of drukkend gevoel op de ogen.

Bij Carriere Optiek meten we niet alleen de sterkte van uw ogen, maar kijken we ook naar de gezondheid van uw oog. Hiervoor hebben wij geavanceerde apparatuur en gediplomeerde opticiens, een contactlensspecialist en een BIG -geregistreerde optometrist in huis om dit te kunnen beoordelen.

Carriere Optiek is partner van Oogziekenhuis Zonnestraal. Hierdoor kunnen wij rekenen op professionele ondersteuning en kunnen onze klanten snel bij een oogarts terecht. Mocht er door ons een aandoening aan uw ogen worden geconstateerd waarvoor verder onderzoek nodig is zoals cataract (staar) of glaucoom dan kunnen wij u doorverwijzen naar de huisarts of medisch specialist bij Oogziekenhuis Zonnestraal.

oogziekenhuis zonnestraal
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MAAK EEN AFSPRAAK
ZORGVERGOEDING BEKIJKEN

Meer informatie of advies nodig ?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

  • Gerenommeerde optiekspecialist in Weesp
  • Kwaliteit en mode met advies op maat
  • Specialist in sportbrillen op sterkte

Oogziekenhuis Zonnestraal

oogzorgOogziekenhuis Zonnestraal is een zelfstandig oogziekenhuis met verschillende vestigingen in Nederland. Zij richten zich specifiek op innovatie en kwaliteit, zowel op medisch vlak als in het contact met hun patiënten. De visie van Oogziekenhuis Zonnestraal is “Gezonde ogen dragen bij aan de kwaliteit van het leven”. Het invullen van de visie is een continu proces en is verwoord in de missie van Oogziekenhuis Zonnestraal: “Het bieden van hoogwaardige, toegankelijke en sociaaleconomisch verantwoorde oogheelkundige zorg waarbij het belang van de patiënt altijd centraal staat”.

De behandelingen worden door de verzekeraars vergoed. Daarnaast leveren zij niet-verzekerde zorg zoals bijzondere lensimplantaties en ooglidcorrecties.

Telefonische bereikbaarheid

Voor het maken van telefonische afspraken is Oogziekenhuis Zonnestraal van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 18.00 uur telefonisch bereikbaar via het landelijke telefoonnummer 088-8 77 77 77. Voor spoedgevallen na 18.00 uur en in het weekend zijn zij ook via dit nummer bereikbaar.

Oogmeting

Oogmeting

Met de oogmeting bepalen wij met behulp van geavanceerde apparatuur de benodigde sterkte voor het kijken.

Lees meer over oogmeting

Lenscontrole

Lenscontrole

Door een regelmatige controle van uw contactlenzen en ogen kunnen problemen worden voorkomen.

Lees meer over lenscontrole

Optometrisch Onderzoek

Optometrisch onderzoek

Bij een optometrisch onderzoek wordt naast de oogmeting ook de gezondheid van uw ogen beoordeeld.

Lees meer over optometrisch onderzoek

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken