skip to Main Content

Waarom gehoorbescherming?

We leven in een wereld waarin geluid altijd om ons heen is en we wennen er snel aan. Denk maar aan de werkvloer in een fabriek of het bezoeken van een discotheek. De sterkte van geluid wordt uitgedrukt in dB. De blootstelling aan een geluidniveau van 80 dB gedurende 8 uur wordt gezien als veiligheidsgrens. Bij een geluidsniveau boven de 80 dB kan er gehoorbeschadiging optreden. In bijvoorbeeld een discotheek kan het geluidsniveau makkelijk boven de 100 dB uitkomen. Bij gehoorschade denk je in eerste instantie aan slechter horen, maar ook overgevoeligheid voor geluid en oorsuizen kunnen het gevolg van gehoorschade zijn. Door het dragen van gehoorbeschermers kan gehoorschade worden voorkomen.

Carriere Optiek biedt u verschillende soorten gehoorbescherming. Wij verkopen universele gehoorbeschermers van Noizezz met verschillende geluidsfilters. Daarnaast kunt u bij Carriere Optiek terecht voor gehoorbescherming op maat (otoplastieken), zwemdoppen op maat en slaapdoppen op maat. Voor alle soorten oordoppen op maat maken wij eerste een oorafdruk waarna hier in een gespecialiseerd lab de gewenste oordoppen van worden vervaardigd. Voor het maken van oorafdrukken kunt u een afspraak maken via de online agenda of bellen op (0294) 41 44 01.

oordoppen
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MAAK EEN AFSPRAAK
ZORGVERGOEDING BEKIJKEN

Meer informatie of advies nodig ?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

 • Gerenommeerde optiekspecialist in Weesp
 • Kwaliteit en mode met advies op maat
 • Specialist in sportbrillen op sterkte

Gehoorbeschermers op maat

Carriere Optiek levert gehoorbeschermers op maat. Er kan gekozen worden voor verschillende filters namelijk mild, medium, strong en extreme. De filters zorgen ervoor dat schadelijk geluid wordt gedempt, maar dat spraak wel verstaanbaar blijft. Ook zijn er gehoorbeschermers met speciale muziekfilters beschikbaar en voor de beveiligingsbranche leveren wij ook gehoorbeschermers of oordoppen op maat (zonder protectie) met aansluiting voor de portofoon.

Zwemdoppen op maat

Carriere Optiek levert ook zwemdoppen op maat. In de zwemdoppen worden geen filters geplaatst. De zwemdoppen zijn van zacht materiaal, drijvend, waterdicht en geschikt voor mensen met gevoelige trommelvliezen en kinderen met buisjes. De zwemdoppen zijn te gebruiken bij o.a. zwemmen, douchen en watersport.

Slaapdoppen op maat

Carriere Optiek levert ook slaapdoppen op maat. In de slaapdoppen worden geen filters geplaatst. De slaapdoppen worden uitgehold, zodat u ze niet voelt zitten tijdens het slapen. De slaapdoppen zijn te gebruiken bij onder andere overlast van een partner die snurkt, hinder van verkeer of voor mensen in de nachtdienst, die overdag in alle rust willen slapen.

Kosten

De prijzen voor een set op maat gemaakte oordoppen:

 • gehoorbescherming € 114,95
 • gehoorbescherming muziekfilter € 135,-
 • gehoorbescherming schietfilter € 135,-
 • security ear (zonder protectie) € 65,-
 • security ears protect € 114,95
 • slaapdoppen € 99,00
 • zwemdoppen (duurzaam materiaal) € 99,00
 • zwemdoppen voor kinderen € 29,50 (drijvend materiaal)

De zwemdoppen voor kinderen zijn goedkoper, omdat deze gemaakt worden van minder duurzaam materiaal. Omdat kinderen nog groeien zullen deze oordoppen vaker vervangen moeten worden. De oordoppen hoeven dus ook minder lang mee te gaan.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken