skip to Main Content

Onze optometrist houdt zich bezig met de gezondheid van uw ogen. Bij het optometrisch onderzoek worden de ogen ook medisch onderzocht. Er zijn verschillende situaties waarbij een optometrisch onderzoek raadzaam is, omdat vroegtijdig opmerken van eventuele aandoeningen problemen kan voorkomen:

  • Als u een bepaalde oogaandoening heeft of er oogaandoeningen in uw familie voorkomen zoals glaucoom, staar of maculadegeneratie.
  • Als u een ziekte heeft waarbij u meer risico loopt op oogklachten zoals diabetes of hoge bloeddruk.
  • Als u last heeft van specifieke oogklachten zoals wazig zien, dubbel zien, lichtflitsen, vermoeide, jeukende of geïrriteerde ogen.
  • Als u klachten heeft met zien zoals moeite met scherp stellen, last van de ogen bij lezen of beeldschermwerk of hoofdpijnklachten.

Een afspraak maken?

Als u een afspraak wilt maken bij onze optometrist dan kunt u dit doen door te bellen naar (0294) 41 44 01 of via onze online agenda. Het kan zijn dat bij het onderzoek pupilverwijdende druppels worden gebruikt. U moet er rekening mee houden dat u dan tijdelijk wat wazig ziet en uw ogen gevoeliger zijn voor licht. Het is verstandig om een zonnebril mee te nemen en niet zelf auto te rijden na het onderzoek met deze druppels.

De kosten van een optometrisch onderzoek zijn € 35,00

Lees meer over

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen