skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

Carriere Optiek is gespecialiseerd in sportbrillen en sportbrillen op sterkte van de merken Adidas, Oakley en Rudy Project.

Waar moet de sportbril aan voldoen

De sportbril is geen luxe maar voor de echte sporter een noodzaak. Een sportbril beschermt de ogen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen wind, vliegjes en stof. Bovendien moet de sportbril onder alle weersomstandigheden zijn werk kunnen doen en is het praktisch als u de glazen van de bril kunt wisselen. Met zonnig weer kiest u dan voor donkere glazen en bij bewolkt weer voor lichte glazen.
De sportbrillen die wij verkopen hebben een goede ventilatie, zodat de glazen tijdens het sporten niet beslaan. De glazen van een sportbril zijn gemaakt van onbreekbaar kunststof (trivex of polycarbonaat). Bij een eventuele valpartij kunnen ze dus nooit versplinteren en uw ogen beschadigen.

Sportbrillen op sterkte

De sportbrillen van Carriere Optiek zijn ook op sterkte te leveren. Tegenwoordig is het ook goed mogelijk om voor de sportbrillen met een sterke kromming de gecurvde glazen op sterkte te verkrijgen (ook multifocaal). Het sterktebereik van sportbrillen met glazen op sterkte is van +6.00 t/m -6.00 en cilinders t/m +4.00. Bij hogere sterktes is er de mogelijkheid een clip in het montuur te plaatsen. De mogelijkheden voor de glazen zijn eindeloos zoals de kleur van het glas, diverse spiegelcoatingen, gepolariseerde of meekleurende glazen. Graag informeren wij u in de winkel over de diverse mogelijkheden.

Onze merken

Zwembrillen en duikbrillen

Carriere Optiek levert ook zwembrillen en duikbrillen op sterkte. Wij kunnen ook uw bestaande duikbril van glas op sterkte voorzien.

  • Zwembrillen standaard: sterktebereik van +6.00 t/m -10.00
  • Zwembrillen op recept: sterktebereik van +8.00 t/m -12.00 en cilinders t/m +4.00
  • Duikbrillen: sterktebereik van +10.00 t/m -16.00 en cilinders t/m +4.00, ook bifocaal.
Back To Top