skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

Zonnebrillen worden in het algemeen gebruikt tegen het ongemak van fel licht en als bescherming tegen zonlicht. Bij Carriere Optiek vindt u een uitgebreide collectie zonnebrillen volgens de laatste trends. De collectie bestaat uit merkzonnebrillen die uw ogen optimaal beschermen tegen schadelijke UV-straling, schitteringen en geschikt zijn voor verschillende sporten of activiteiten. Veel zonnebrillen in ons uitgebreide assortiment kunnen wij ook op sterkte maken.

Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde glazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale, gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld, zonder hinderlijke schitteringen. Hierdoor zijn gepolariseerde glazen erg geschikt voor autorijden, watersport en wintersport.

Zonneglazen op sterkte

Een zonnebril op sterkte is handig voor de zomer, maar ook in de winter voor bijvoorbeeld autorijden met laagstaande zon. Bijna alle brillen uit de collectie van Carriere Optiek zijn op sterkte te maken. Natuurlijk bieden alle zonneglazen op sterkte 100% UV-bescherming.

Onze merken

Back To Top