skip to Main Content
(0294) 41 44 01     Openingstijden

Zonnebrillen worden in het algemeen gebruikt tegen het ongemak van fel licht en als bescherming tegen zonlicht. Bij Carriere Optiek vindt u een uitgebreide collectie zonnebrillen volgens de laatste trends. De collectie bestaat uit merkzonnebrillen die uw ogen optimaal beschermen tegen schadelijke UV-straling, schitteringen en geschikt zijn voor verschillende sporten of activiteiten. Veel zonnebrillen in ons uitgebreide assortiment kunnen wij ook op sterkte maken.

niet gepolariseerd
gepolariseerd

Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde glazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale, gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld, zonder hinderlijke schitteringen. Hierdoor zijn gepolariseerde glazen erg geschikt voor autorijden, watersport en wintersport.

Zonneglazen op sterkte

Een zonnebril op sterkte is handig voor de zomer, maar ook in de winter voor bijvoorbeeld autorijden met laagstaande zon. Bijna alle brillen uit de collectie van Carriere Optiek zijn op sterkte te maken. Natuurlijk bieden alle zonneglazen op sterkte 100% UV-bescherming.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MAAK EEN AFSPRAAK

Meer informatie of advies nodig ?

Bel ons op (0294) 41 44 01 of stuur ons een email.

  • Gerenommeerde optiekspecialist in Weesp
  • Kwaliteit en mode met advies op maat
  • Specialist in sportbrillen op sterkte
Oakley
Oakley
Prada
Persol
Cazal
Serengeti
Serengeti
Etnia Barcelona
Cazal

Onze merken

Esprit
Etnia Barcelona
Cazal
Helly Hansen
Kinto
Oakley

Persol
Prada
Ray-Ban
Serengeti
Tom Ford

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top
×Close search
Zoeken